Topp tre v49

Jag kryper mot sängen i eftermiddag, inte för att jag tagit ut mig eller har någon övermänsklig träningsvärk. Nej, jag har fått en förkylning med snuva och feber som alla andra. Känns som om hela samhället vi hör hemma i är drabbade på ena eller andra sättet.

Men jag ser tillbaka på en intensiv vecka med många besök för undersökningar som gått ok, inga glänsande resultat men inga försämringar heller vilket är gott nog just nu. Veckan har burit med sig inte mindre än fyra promenader och två av dem har varit hela vägen upp på toppen av min ås vilket är obeskrivligt gott för själen. Vågar fortfarande inte ta ut mig själv dit upp, men det kanske kan få komma den kommande veckan om snuvan och febern släpper. Tills dess blir det platta hundrastningsturer som maxansträngning.

Vad är din bästa huskur mot hederlig mancold? Och för att citera min man så är det orättvist i detta hushåll att det kallas mancold, för jag kan utan tvivel skriva under på att gnälligare person får man leta efter än mig vid en förkylning.

Slog upp min kalender för att få påminnelse om vad veckan burit med sig eftersom jag konstant glömmer nu för tiden. Möts av orden: När man står i skiten upp till halsen återstår bara att sjunga! (Samuel Beckett) Min sång är att välja ut mina topp tre saker från veckan att vara tacksam över!

  • Att promenaderna åter är upp till toppen av åsen!
  • Att jag kunnat genomföra alla tre julkalendrarna jag följer! (Klappkalender, rörelsekalender och bibelläsningskalender.)
  • Att jag fick vara feberfri imorse och kunde fira andra advents gudstjänst tillsammans med familjen i vår församling.

Så med detta sagt tar vi och sjunger vidare in i vecka 50!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229